Ha az ASUS Biztonsági mentés egy újabb verzióját használom egy, a régi verzióval készült biztonsági mentésfájl helyreállításához, a „Cannot restore the backup file” (Nem lehet helyreállítani a biztonsági mentésfájlt) üzenet jelenik meg a helyreállítás során. Hogyan állíthatom helyre teljesen a biztonsági mentésfájljaimat?


Nyissa meg az ASUS biztonsági mentések útvonalát a biztonsági mentésfájlok listájáért, majd nevezze át a kiválasztott biztonsági mentésfájlok fájlnevét xxx.abu1 kiterjesztésről xxx.abu kiterjesztésre.  

Feedback and Knowledge Base